Slagtryk, september 2013

Line Rasmussen stod for forsiden i september måned. Og bag forsiden kan du nu læse alle ni forfatteres bidrag. Der er digte og korte prosastykker, to af dem er debutanter ud i publiceringen; i alt 27 sider med nye tekster med vrede, melankoli, humor, eftertænksomhed, samfundskritik og meget mere.

To af forfatterne publiceret i september kan opleves til Slagtryk Festival, der afholdes den 12. oktober. Læs mere arrangementet og se det (næsten) fulde program her: slagtryk.dk/arrangementer/. Og ellers download og læs septembernummeret i sin sammenhæng ved at klikke på nedenstående link:

September, 2013 [1 MB]
(højreklik på linket for download)
 
 

Vis / skriv kommentar (0)

Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes af redaktionen før de publiceres.
Du kan skrive med <b>fed</b>, <i>kursiv</i> og indsætte links
<a href="http://www.linkurl.dk">linktekst</a>