Slagtryk, februar 2016

Himlen er en fugtig klud, krisen ligger i vandkanten, ordene er i fugleflugt: henimod verden, sommeren og forelskelsen, mod grænsernes hæftning og ansigtet som et sted at være.

I februars nummer af Slagtryk med forside af Ruth Crone Foster bidrager Eva Maria Lund Nielsen, Poul Høllund Jensen, Mikkel Roosevelt Hertz, Christian de Groot-Poulsen, Anne Katrine Bagai; Sofie Teglbrænder-Bjergkvist debuterer og Jesper Brygger byder på et uddrag af en kommende udgivelse. Det hele samlet i årets første udgivelse:

Februar 2016 [5 MB]
(højreklik på linket for download)

Og så har Slagtryk fejret femårs fødselsdag med nyt design og stor konkurrence. Vi inviterede læserne til at dykke ned i vores arkiv og finde deres favorittekst frem. Vinderne af konkurrencen var 1) Ida Monrad Graunbøl, 2) Emily Rindal og 3) Camilla Gammel.
 
 

Vis / skriv kommentar (0)

Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes af redaktionen før de publiceres.
Du kan skrive med <b>fed</b>, <i>kursiv</i> og indsætte links
<a href="http://www.linkurl.dk">linktekst</a>