Redaktionen

Redaktionen bør være en sammensat størrelse, der går på tværs baggrunde, alder og geografi. Det skal gerne sikre, at vores valg af publiceringer udstråler den samme mangfoldighed. Det er vores håb, at de forskellige blikke på den enkelte tekst kan åbne op for flere facetter og kvaliteter, end den enkelte læser ville kunne opfatte i isolation fra andres tilgange.

Lasse Skjold Bertelsen

er født i 1982 i Hjørring og er cand.mag i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.
Lasse begejstres af poesi og prosa, der er sin egen appel bevidst og giver denne følelse til kende gennem det formale. Netop følelserne må gerne have et andet erkendelsesniveau end ved det intellektuelle blik uden at suspendere netop det sidstnævnte, og i den sammenhæng er både det banale og uoverskuelige lige vigtige størrelser.
Lasse er forsideredaktør, presseansvarlig og læser bidrag.

 

Louise Sommer Hendriksen

er født i 1988 i Aalborg, og er cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet.
Louises tilgang til litteraturen er ofte umiddelbar og med følelsesmæssigt udgangspunkt. Hun er især vild med det groteske og med fankultur (og popkultur generelt).
Louise er ansvarlig for arrangementer og læser bidrag.

 

Thomas Glud

er født i 1986 i Aarhus. Han er cand. mag. i Litteraturhistorie og arbejder på Vejle bibliotek og Litteratursiden.dk. Ifølge Thomas er det nødvendigt, at litteraturen rækker ud i verden – æstetisk, politisk, socialt eller kritisk. Den kan optræde på skærme eller dagligvare-emballage, i aviserne, på husmure i baggårde, på internettet eller i forgængelige paperbacks. Han læser bredt men får især energi af avantgarde-litteratur og organisk betydningsdannelse.

 

Mia Dall

er født i 1987 i Torup ved Hundested, er cand.mag. i Litteraturvidenskab og forfatter. For Mia lykkes litteraturen allerbedst, når den er gennemsyret af nødvendighed og selvbevidsthed. Hun er vild med det samfundsanalyserende, personlige og deprimerede, og begejstres over en aktivistisk kant, og for hende er især den litteratur, der beskæftiger sig med grænserne for det forståelige et højdepunkt for det vigtige og nydelsesfulde ved læsningen.

 

Erik Scherz Andersen

er født i 1978 på Frederiksberg, er cand.scient.bibl og grundlægger af Slagtryk. For Erik er litteraturen først og fremmest en kunstform, som ikke behøver spændes for en politisk, etisk eller funktionel vogn – at sproget ikke kun er magtfuldt, men at det simpelthen er noget både i og for sig selv i den særligt gode tekst. Han har hænderne i vejret over systemdigtning, det skæve og de tværmedielle bidrag.
Erik har det koordinerende overblik, har ansvaret for den digitale platform og læser bidrag.

Har du overvejet hvad der skal til for at være i Slagtryks redaktion og er det noget du kunne tænke dig? Vi søger løbende medlemmer og det kan du læse mere om her: Vil du være med?

Tidligere redaktører:
Cathrine Thordal Voss fra 2015 til 2017
 
 
Eva Obelitz Rode fra 2013 til 2016
 
 
Anna Sidsel Andersen fra 2015 til 2016
 
 
Joachim Lykke Andersen fra 2013 til 2015
 
 
Mia Kirstine Voss fra 2011 til 2013
 
 
 

-->