Redaktionen

Redaktionen bør være en sammensat størrelse, der går på tværs baggrunde, alder og geografi. Det skal gerne sikre, at vores valg af publiceringer udstråler den samme mangfoldighed. Det er vores håb, at de forskellige blikke på den enkelte tekst kan åbne op for flere facetter og kvaliteter, end den enkelte læser ville kunne opfatte i isolation fra andres tilgange.

 

Olivia Lyhne Broksø

er født i 1996 i København. Hun er bachelor i Idéhistorie og læser kandidatuddannelsen i International Sikkerhed og Folkeret. For Olivia er litteraturen et frirum, der både kan behandle alt det gode og alt det dårlige fra virkeligheden, men også stiller et alternativt univers til rådighed, når man trænger til et break. Hun sætter pris på skæv og uhøjtidelig litteratur, og elsker en god feministisk svada.

 

Mau Lindow Tarbensen

er født i 1995 i Odense og er cand. mag. i litteraturhistorie. Mau er vild med tekster, som gennem detaljeorienteret arbejde med form og indhold skaber vibrerende helheder, som læseren skal imødegå med åbenhed og sensibilitet for at få adgang til. Hun tror på, at litteratur kan transcendere skellet mellem påvirkning ude- og indefra og derigennem udvide og udfordre vores verdenssyn.

 

Astrid Kjær Olling

er født i 1999 i Washington D.C. og opvokset i København, Berlin og Dhaka. Hun studerer Cognitive Science på Aarhus Universitet og interesserer sig især for, hvordan sprog og kultur påvirker, hvordan vi tænker. Hun er draget af tekster, der opstiller nye interne logikker: sprogligt såvel som samfundsmæssigt. Hun bliver begejstret over tekster, der får hende til at se noget velkendt på ny.

 

Shosha Florrie Raymond


er født i 1993 i København. Shosha debuterede med romanen Stillezone i 2018 og udkommer med sin anden roman i efteråret 2021. Shosha elsker tekster, hvor hverdag og velkendte genstande kommer til live på nye, skæve måder. Desuden holder hun af tekster der er hyper konkrete, og hvor hvert enkelt ord er udvalgt med omhu. Hun mener, at samtaler om eksistentielle menneskelige spørgsmål og tematikker fylder for lidt i den offentlige samtale, og at litteraturen med sine mange stemmer og perspektiver her har noget vigtigt at bidrage med.

 

Øvrige

 

Pernille Krog Jensen

er født i 1997 i Sønderborg. Hun er elev på visuel kommunikation på Århus Designskole og producerer visuelt indhold til Slagtryk. For Pernille har det sanselige en stor emotionel værdi. Det gælder både hvad end det drejer sig om rækkefølgen af ord i en sætning, en form, farve eller bevægelse. Dette kan gøre hende til lidt af en fråsende livsnyder, men det er essentielt drivkraften i hendes arbejde.
Pernille er grafisk designer.

 

Jo Borup

er født i 2000 i København og opvokset i Odense. Hen arbejder freelance som skribent og skabende kunstner. Jo interesserer sig for mødet mellem de forskellige kunstarter, som når skriften møder billedkunsten, og de bliver ét.
Forsideværkerne skal være åbne nok til at de kan gå i dialog med teksterne og med den tid, læseren befinder sig i. Det spændende værk rummer gerne det skønne, det hæslige og det fantastiske; fantasien er altid i centrum som kunstnerens vigtigste værktøj.
Jo er forsidekunstner.

 

Tidligere redaktører

Erik Scherz Andersen (gr.) fra 2011 til 2020
 
 
Thomas Glud fra 2017 til 2020
 
 
Asta Broe Borch i 2020
 
 
Christine Lind Ditlevsen fra 2019 til 2020
 
 
Mia Dall fra 2018 til 2019
 
 
Lasse Skjold Bertelsen (gr.) fra 2011 til 2019
 
 
Louise Sommer Hendriksen fra 2017 til 2018
 
 
Cathrine Thordal Voss fra 2015 til 2017
 
 
Eva Obelitz Rode fra 2013 til 2016
 
 
Anna Sidsel Andersen fra 2015 til 2016
 
 
Joachim Lykke Andersen fra 2013 til 2015
 
 
Mia Kirstine Voss (gr.) fra 2011 til 2013