Redaktionen

Redaktionen bør være en sammensat størrelse, der går på tværs baggrunde, alder og geografi. Det skal gerne sikre, at vores valg af publiceringer udstråler den samme mangfoldighed. Det er vores håb, at de forskellige blikke på den enkelte tekst kan åbne op for flere facetter og kvaliteter, end den enkelte læser ville kunne opfatte i isolation fra andres tilgange.

Lasse Skjold Bertelsen

er født i 1982 i Hjørring og er cand.mag. i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.
Lasse begejstres af poesi og prosa, der er bevidst om sin egen appel såvel som form. Hvis det er på plads, er både det banale og uoverskuelige lige vigtige størrelser, når det drejer sig om, hvad for en slags litteratur man skal kunne læse i Slagtryk.
Lasse er forsideredaktør og læser bidrag.

Thomas Glud

er født i 1986 i Aarhus. Han er cand. mag. i Litteraturhistorie og arbejder på Vejle bibliotek og Litteratursiden.dk. Ifølge Thomas er det nødvendigt, at litteraturen rækker ud i verden – æstetisk, politisk, socialt eller kritisk. Den kan optræde på skærme eller dagligvare-emballage, i aviserne, på husmure i baggårde, på internettet eller i forgængelige paperbacks. Han læser bredt men får især energi af avantgarde-litteratur og organisk betydningsdannelse.
Thomas tager sig af henvendelser til Slagtryk og læser bidrag.

Mia Dall

er født i 1987 i Torup ved Hundested, er cand.mag. i Litteraturvidenskab og forfatter. For Mia lykkes litteraturen allerbedst, når den er gennemsyret af nødvendighed og selvbevidsthed. Hun er vild med det samfundsanalyserende, personlige og deprimerede, og begejstres over en aktivistisk kant, og for hende er især den litteratur, der beskæftiger sig med grænserne for det forståelige et højdepunkt for det vigtige og nydelsesfulde ved læsningen.
Mia står for layout, SoMe og læser bidrag.

Erik Scherz Andersen

er født i 1978 på Frederiksberg, er cand.scient.bibl og grundlægger af Slagtryk. For Erik er litteraturen først og fremmest en kunstform, som ikke behøver spændes for en politisk, etisk eller funktionel vogn – at sproget ikke kun er magtfuldt, men at det simpelthen er noget både i og for sig selv i den særligt gode tekst. Han har hænderne i vejret over systemdigtning, det skæve og de tværmedielle bidrag.
Erik har det koordinerende overblik, har ansvaret for den digitale publiceringsplatform og læser bidrag.

Har du overvejet hvad der skal til for at være i Slagtryks redaktion og er det noget du kunne tænke dig? Vi søger løbende medlemmer og det kan du læse mere om her: Vil du være med?

Tidligere redaktører:
Louise Sommer Hendriksen fra 2017 til 2018

Cathrine Thordal Voss fra 2015 til 2017

Eva Obelitz Rode fra 2013 til 2016

Anna Sidsel Andersen fra 2015 til 2016

Joachim Lykke Andersen fra 2013 til 2015

Mia Kirstine Voss fra 2011 til 2013

-->