Redaktionen

Redaktionen bør være en sammensat størrelse, der går på tværs baggrunde, alder og geografi. Det skal gerne sikre, at vores valg af publiceringer udstråler den samme mangfoldighed. Det er vores håb, at de forskellige blikke på den enkelte tekst kan åbne op for flere facetter og kvaliteter, end den enkelte læser ville kunne opfatte i isolation fra andres tilgange.

Kasper Knudsen Muusholm

er født i 1993 i Randers og studerer på Det Jyske Kunstakademi. Kasper er glad for tekster der udfordre det normbaserede, og som kan udvide vores empati i en sådan grad at vi måske endda reagerer fysisk. En tekst bliver vigtig for ham, når den stiller spørgsmål fremfor at give svar. Han er også begejstret for tekster som bygger på indre landskaber, der spejler sig i det samfund, som er fælles for os alle.
Kasper laver arrangementer, video og læser bidrag.

 

Olivia Lyhne Broksø

er født i 1996 i København. Hun er bachelor i Idéhistorie og læser kandidatuddannelsen i International Sikkerhed og Folkeret. For Olivia er litteraturen et frirum, der både kan behandle alt det gode og alt det dårlige fra virkeligheden, men også stiller et alternativt univers til rådighed, når man trænger til et break. Hun sætter pris på skæv og selvironisk litteratur, og elsker en god feministisk svada.

 

Mau Lindow Tarbensen

er født i 1995 i Odense og er cand. mag. i litteraturhistorie. Mau er vild med tekster, som gennem detaljeorienteret arbejde med form og indhold skaber vibrerende helheder, som læseren skal imødegå med åbenhed og sensibilitet for at få adgang til, og hvis betydning derefter kan ekspandere i det tilsyneladende uendelige. Hun tror på, at litteratur kan transcendere skellet mellem påvirkning ude- og indefra og derigennem udvide og udfordre vores verdenssyn.

 

Astrid Kjær Olling

er født i 1999 i Washington D.C. og opvokset i København, Berlin og Dhaka. Hun studerer Cognitive Science på Aarhus Universitet og interesserer sig især for, hvordan sprog og kultur påvirker, hvordan vi tænker. Hun er draget af tekster, der opstiller nye interne logikker: sprogligt såvel som samfundsmæssigt. Hun bliver begejstret over tekster, der får hende til at se noget velkendt på ny.

 

Lasse Kjærgaard Hansen

er født i 1995 i Aalborg og er elev på Testrup Højskole. For Lasse udmærker litteraturen sig som noget, der kan skabe nye forbindelser til og mellem forskellige aspekter af verden. Derfor læser han så bredt som muligt. Han kan særligt godt lide litteratur, der peger på, hvor stort og uforklarligt sproget er, men samtidig skaber nærvær og genkendelse. Enten ved lyde, der sætter sig i kroppen og klinger videre, eller ved at en sproglig præcision udpeger verden, så den bliver tydelig.

 

Thomas Glud

er født i 1986 i Aarhus. Han er cand. mag. i Litteraturhistorie og arbejder på Vejle bibliotek og Litteratursiden.dk. Ifølge Thomas er det nødvendigt, at litteraturen rækker ud i verden – æstetisk, politisk, socialt eller kritisk. Den kan optræde på skærme eller dagligvare-emballage, i aviserne, på husmure i baggårde, på internettet eller i forgængelige paperbacks. Han læser bredt men får især energi af avantgarde-litteratur og organisk betydningsdannelse.
Thomas er en idegenerator og læser bidrag.

 

Erik Scherz Andersen

er født i 1978 på Frederiksberg, er cand.scient.bibl og grundlægger af Slagtryk. For Erik er litteraturen først og fremmest en kunstform, som ikke behøver spændes for en politisk, etisk eller funktionel vogn – at sproget ikke kun er magtfuldt, men at det simpelthen er noget både i og for sig selv i den særligt gode tekst. Han har hænderne i vejret over systemdigtning, det skæve og de tværmedielle bidrag.
Erik har ansvaret for den digitale publiceringsplatform, pressekontakt og læser bidrag.

 

Har du overvejet hvad der skal til for at være i Slagtryks redaktion og er det noget du kunne tænke dig? Vi søger løbende medlemmer og det kan du læse mere om her: Vil du være med?

Tidligere redaktører:

Asta Broe Borch i 2020
 
 
Christine Lind Ditlevsen fra 2019 til 2020
 
 
Mia Dall fra 2018 til 2019
 
 
Lasse Skjold Bertelsen fra 2011 til 2019
 
 
Louise Sommer Hendriksen fra 2017 til 2018
 
 
Cathrine Thordal Voss fra 2015 til 2017
 
 
Eva Obelitz Rode fra 2013 til 2016
 
 
Anna Sidsel Andersen fra 2015 til 2016
 
 
Joachim Lykke Andersen fra 2013 til 2015
 
 
Mia Kirstine Voss fra 2011 til 2013