Sidste nyt

Honorar for 4. kvartal 2019   – 13.02.2020

går til Anne Katrine Bagai for sit bidrag Flora. Andreas Vermehren Holm fra Forlaget Virkelig har valgt og kommer med følgende motivering:

“Især billedet af berøringen mellem hænderne i blomsterafdelingen blandt de mange plukkede blomsterkroppe, alle de farverige blomsterhoveder i den tætte luft i butikslokalet; hvordan berøringen kalder på bevidsthed, på indlevelse og forestillingskraft. Berøringen som det egentlige sakramente. Jeg tager dette billede med.”

Det er første gang en forfatter har modtaget Slagtryks honorar to gange. I virkeligheden synes vi alle forfattere burde honoreres hvergang, men ud fra vores reesourcer er det ikke rigtig en mulighed. Læs mere om Slagtryks honorar.

Seneste bidrag

Kommende arrangementer

6.+7. juni 2020: Lille Bogdag
december 2020: jubilæumsevent

Læs mere om Slagtryks arrangementer

Redaktionen

       
 
 
Læs mere om redaktionen

Overvejer du at sende ind? Det er sikkert en god ide, men læs vores anbefalinger først.

10. årgang   – 21.01.2020

Mange nyheder på vej. Asta og Kasper er nye redaktører. Med Kirstine og Lea har vi startet en ny måde at vælge forsider. Vi er igang med at planlægge nye arrangementer. Vi kommer igang med videoportrætter igen. Temanummer, helt sikkert, LIVE skrift ligeledes. Og så kommer der som altid en perlerække af gode bidrag fra februar. Vi er nået til 10. årgang af Slagtryk som kulminerer i december med udgivelse nr. 100!

Debut efter bidrag i Slagtryk


Runa Marie Luth havde værkdebut i 2019 med Kelly på Cris & Guldmann.
Første gang i Slagtryk i september 2016. Læs Digte

Se flere debutanter