Sidste nyt

Christina Hagen har peget på Meeto Worre Kronborg Grevsen   – 04.04.2020

til at modtage honorar for 1. kvartal 2020. Christina Hagen begrunder

“Det sværeste er at sige det kort. Sige det med ét stærkt billede, der brænder sig fast; et billede man aldrig glemmer. Ukrukket og totalt simpelt. Meetos digte minder mig om både Strunge og Joe Brainard, og de minder mig om livet og sådan som man husker, når man er fascineret eller forelsket.

Jeg vidste med det samme, at det var de to digte, jeg ville vælge, selvom alle teksterne er rigtig gode. Fordi jeg altid vælger det simple frem for det flittige og fordi de stærkeste tekster, for mig, tit er banale.

Jeg synes, at kvaliteten af bidragene generelt er virkelig høj!

Det er bare simpelt og smukt:

din hud lyser op som et skilt
der siger
tag mig


og put mig i din lomme
 
Læs mere om Slagtryks honorar.

Seneste bidrag

Kommende arrangementer

28.+v29. november 2020: Lille Bogdag
december 2020: jubilæumsevent

Læs mere om Slagtryks arrangementer

Redaktionen

   
 
 
Læs mere om redaktionen

Overvejer du at sende ind? Det er sikkert en god ide, men læs vores anbefalinger først.

Debut efter bidrag i Slagtryk


Anna Møller havde værkdebut i 2020 med Se, hunden er løs på EC Edition.
Første gang i Slagtryk i juni 2012. Læs To tekster

Se flere debutanter

Honorar for 4. kvartal 2019   – 13.02.2020

går til Anne Katrine Bagai for sit bidrag Flora. Andreas Vermehren Holm fra Forlaget Virkelig har valgt og kommer med følgende motivering:

“Især billedet af berøringen mellem hænderne i blomsterafdelingen blandt de mange plukkede blomsterkroppe, alle de farverige blomsterhoveder i den tætte luft i butikslokalet; hvordan berøringen kalder på bevidsthed, på indlevelse og forestillingskraft. Berøringen som det egentlige sakramente. Jeg tager dette billede med.”

Det er første gang en forfatter har modtaget Slagtryks honorar to gange. I virkeligheden synes vi alle forfattere burde honoreres hvergang, men ud fra vores reesourcer er det ikke rigtig en mulighed. Læs mere om Slagtryks honorar.

10. årgang   – 21.01.2020

Mange nyheder på vej. Asta og Kasper er nye redaktører. Med Kirstine og Lea har vi startet en ny måde at vælge forsider. Vi er igang med at planlægge nye arrangementer. Vi kommer igang med videoportrætter igen. Temanummer, helt sikkert, LIVE skrift ligeledes. Og så kommer der som altid en perlerække af gode bidrag fra februar. Vi er nået til 10. årgang af Slagtryk som kulminerer i december med udgivelse nr. 100!