Emil Thorning Kamph: Elefant

Hvis jeg ville kunne du blive forelsket i mig.
Men jeg vælger at blive til en elefant i stedet og kommer til at trampe på dit hoved så det splatter ud. Med din hjernemasse tegner jeg verdens største hjerte på asfalten.
 
 
 

Vis / skriv kommentar (1)
Kommentér

1 Kommentarer.

  1. Jeg har noget imod det rutinemæssige i den her tekst. Det er ikke det groteske eller, hvad jeg opfatter som, den passivt-aggressive tone, der er problemet, for jeg kan sagtens følge begge dele. Det er måden scenen forløses på. Det er barnagtigt sentimentalt på en måde, der slår mig som rutinemæssigt vrængende, for selvfølgelig skal der tegnes et hjerte. Hvad kunne være en mere perfekt blanding af det kvalmt romantiske og det ulækkert overskridende. Det er lidt for åbenlyst for min smag.

Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes af redaktionen før de publiceres.
Du kan skrive med <b>fed</b>, <i>kursiv</i> og indsætte links
<a href="http://www.linkurl.dk">linktekst</a>