Slagtryk, september 2015

September måned i Slagtryk var stærkt præget af henvendelsen – dét at tale eller skrive til nogen. Om det så var kursiveringens tavse majestæt, tekster til en far ved navn Flemming, brevtekster eller simpelthen om ham, der råber, at man skal i 7/11, så kan det hele komme ud på ét. At læse med eller mod retningen, hvorend modtageren står. Det kan f.eks. som være læser eller som en kærlig skydeskive. Læs om det enkelte forhold eller flere, før det måske er forbi.

Line Rasmussen also known as Hvasseline stod for forsidekollagen i september måned.

September 2015 [2 MB]
(højreklik på linket for download)

Og så kan I også i denne måned se billeder på Slagtryks profil på Instagram fra vores deltagelse med fem i Slagtryk udgivne forfattere til Lyse Nætter at REVERSE i Møllegade på Nørrebro i forbindelse med årets REVERSE – Københavns Internationale Poesi Festival.

Vis / skriv kommentar (0)

Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes af redaktionen før de publiceres.
Du kan skrive med <b>fed</b>, <i>kursiv</i> og indsætte links
<a href="http://www.linkurl.dk">linktekst</a>