Slagtryk, november 2015

Fra tiltalen til kroppen, bindevævet og det mandarinrøde bryst eller den jordslåede krop under dynen. Fra lyset og lydene, Vesterbro, eller lufthavnen. Otte bidragydere har i november skrevet fra forskellige tilstande, steder at være, retningsløse eller på vej.

Læs denne måneds tekster af Louise Juhl Dalsgaard, Gordana Spasic & Johanna Frid, Ida Monrad Graunbøl, Hellen Gade, Anne Katrine Bagai, Johannes Lilleøre og Bror Axel Dehn. Adele Rannes har lavet forsiden til Slagtryks novembernummer, som kan downloades som PDF her:

November 2015
(højreklik på linket for download)

Og så præsenterede vi også i november Søren Fauth i to videoer, skudt i en kælder på Århus Universitet. Se eller gense første del livet er en kamparena om kreativ skrivning, Schopenhauer, Thomas Bernhardt og breve i Slagtryk og anden del man er ikke alene med sine tanker hvor han læser nye tekster højt.
 
 

Vis / skriv kommentar (0)

Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes af redaktionen før de publiceres.
Du kan skrive med <b>fed</b>, <i>kursiv</i> og indsætte links
<a href="http://www.linkurl.dk">linktekst</a>