Slagtryk, december 2015

Det på en og samme tid nære og fjerne kan findes i en grøn Cadillac, ved et læhegn i Thy eller midt iblandt den høflige piges erfaringer med mænd. Den døde gif-fil over for universets yderste grene. Selv enkepsykosen er i live endnu. Og noget andet blusser op i mødet mellem to forskellige sprog – her på papstykker.

I decembers nummer af Slagtryk med forside af Benedikte Sander Laursen og tekster af Sabine Wedege, Victor Toft Poulsen, Gry Dalgas, Frans Emil Holland, Ingrid Nymo, Mia Louise Dinitzen og Thomas Rude Andersen er 3 ud af 7 forfattere debutanter. Det hele samlet i årets sidste udgivelse:

December 2015
(højreklik på linket for download)

Vi har løftet sløret for, hvad der kommer til at ske i 2016: et nyt design på Slagtryk.dk er under udvikling, og vi glæder os som altid til byde nye litterære udtryk velkommen. Morten Walther Rasmussen, trykt i Slagtryk 4 gange, taler om sonetter, oplæsning og faderrollens indflydelse på skriften i vores seneste – og bestemt ikke sidste – video, som kan ses her.
 
 

Vis / skriv kommentar (0)

Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes af redaktionen før de publiceres.
Du kan skrive med <b>fed</b>, <i>kursiv</i> og indsætte links
<a href="http://www.linkurl.dk">linktekst</a>