Slagtryk, maj 2016

I dette nummer af Slagtryk får du musikalitet i form af Mette Norries tekstopbygninger, Anne-Katrine Bagais lille kærlighedssang, Camilla Nicole Bitsch ode til at være alle retning og stadig samlet. Josefine Gråbøl opfordrer til at tale, Ida Monrad Graunbøl fortæller om at råbe højt og inderligt og Mie Mollerup gentager sit hej. Hej! Vi er glade for at præsentere endnu en måned med poesi og kort prosa. En enkelt lydfil og resten i vanlig tekstformat. Flemming Dupont stod for coveret.

Maj 2016 [9 MB]
(højreklik på linket for download)

 
I maj fulgte endnu et nyt tema. Denne gang handlede det om overlap mellem forfattere, der er udgivet på Kronstork og publiceret i Slagtryk.
Se listen her: www.slagtryk.dk/udgivet-paa-kronstork-og-i-slagtryk/
 
Jenny Tunedal, digter, kritiker og oversætter, valgte Mikkel Roosevelt Hertzs bidrag fra februar til at modtage honoraret for første kvartal 2016.
 
Og desværre takker Sidsel af som redaktør, da hun har fået en stilling hos Gladiator fra august og vi søger derfor nye redaktører. Vil du arbejde med ny litteratur og digital formidling, så læs mere her stillingsopslaget
 

Vis / skriv kommentar (0)

Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes af redaktionen før de publiceres.
Du kan skrive med <b>fed</b>, <i>kursiv</i> og indsætte links
<a href="http://www.linkurl.dk">linktekst</a>