Gitte Allermann Kjær: To digte

Planer
Det er biblen der har bragt denne borg til live, brødre med masker i deres bæltetasker tramper gangene tynde om natten, sløvhed i deres skeletter, vildsvin i deres kindtænder og sådan æder de sig selv aften efter aften. Konkylierne klynger sig til køerne, slynger havet ind i staldene, søheste og sild spøger i køernes ekskrementer, her lægges æg og planer for tilblivelsen af nye arter, her starter man med at omdøbe ånd til lort, og må stjernen indfinde sig i vantroens tåger, må stjernen indfinde sig i kogekonernes lig, der ligger hysteriske med mågeskrig i lungerne spredt ud over de fugtige marker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Delete
Vi sløser dagslyset til med bildæk. Du bliver blå i drømmen, står med ulvene, der tuder filtret ind i elektriske hegn, forvildet ind i en sang om slavehavet og alle dets heste, alle dets hunde og madrester båret af madrasser næsten uden luft. Jeg maser mig mæt i det modspor, der gror op gennem ganen og ned gennem sølvgaflerne, der slænger sig om mine arme og ben – kvinderne pyntede mig mens tid var, og voldsomt vendte jeg dem ryggen som de vendte ryggen til verden i en hvirvel af glemsel gyngende gennem gin og PTSD, delete your mind Mother Fucker!
 
 
 
 
 
 

Vis / skriv kommentar (0)

Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes af redaktionen før de publiceres.
Du kan skrive med <b>fed</b>, <i>kursiv</i> og indsætte links
<a href="http://www.linkurl.dk">linktekst</a>