Tina Frank: badet er det blødeste sted i huset

badet er det blødeste sted i huset           hun holder sig selv i halen           de skarpe og automatiske funktioner           hun bor i Vejen           byens vartegn er en trold           trolden holder sig selv i halen           der findes delfiner           hun åbner sit indre marked           hun bor i Vejen           der gror graner her           alle instrumenter er lige svære          badet er huset           hun holder sig selv i hånden           der findes delfiner           hun elsker tøj med prikker på           hendes kjole er gul med hvide prikker           prikkerne er på størrelse med æg           badet er et sted           hun bor i mellemrummet           mellem halen og trolden           prikkerne er delfiner          det blødende er badet i huset           brusende           bruseren           hun holder sig selv i håndklædet           hun vil gerne sælge det           der gør hende til hende           hun vil prøve en anden skabelon           hun vil tegnes varmere op          ordet æg i ordet ægteskab          badet er det blødende sted i huset          hun vil være et badekar          hun vil fyldes til randen med varmt vand
 
 
 

Vis / skriv kommentar (0)

Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes af redaktionen før de publiceres.
Du kan skrive med <b>fed</b>, <i>kursiv</i> og indsætte links
<a href="http://www.linkurl.dk">linktekst</a>