Freke Räihä: Filo dendron

Filo   dendron;  läsningen   bredvid   ur   symbolikoner   ur   tagna   ur   arvsmassan   den   kritiska   massan   jag   ser   ut   ur   mig   ut   på   dig   du   ser   tillbaka   ut   på   mig   referens   ramarna   mellan   rummen   varje   enskilt   tecken   bärande   jag   är   ur   anteckningen   denna   beteckningen   till   talet   en   migrerande   rörelse   inifrån   citaten   intuitiva   jag   är   andfådd   då   jag   måste   veta   om   mitt   liv   de   steg   du   ger   mig   du   närmar   dig   det   den   gemen   samma   ursprungs   myten   gränsen   mellan   oss   måste   minska   för   flyttas   barnet   brister   jäser   anblickar   dess   intention   är   ett   spel   socialt   industriellt   en   ekonomisk   förflyttning   den   tränger   varje   avbrott   är   en   paus   ett   grepp   kom   du   lyssna   på   mig   inne   i   mig   det   är   jag   är   ny   varje   gång   han   platsen   ursprunget   lämnar   över   inifrån   jag   är   inifrån   åter   hämtning   rastlös   ingen   tid   ingen   alls   alls.
 
 
 

Flere bidrag