Mette Østgaard Henriksen: Drage & Dæmon

Drage

Tænk over, hvordan du kan andet end at elske dig selv.

Kig længe ind i dine øjne, se ansigtstrækkene, kropsholdningen. Uanset, hvor desperat du bliver, skal du acceptere overskriften og vælge ti specifikke mål, der gør dig rundtosset, varm og glad indeni. Når du udviser falsk beskedenhed, frigives et kemisk stof i kroppen. Det smertestillende stresshormon gør, at du føler dig høj og ubesværet laver en ny liste, hvor du hurtigt mister modet og klassificerer forelskelsen som en krampe i håndleddet.

Hvis du sidder tilbage med en følelse af ikke at ane, hvad det går ud på, kan du lægge dig i græsset ved siden af en drage. Den kan være større eller mindre, end du havde forventet. Leg med dragen, mens din tilknytning til den aftager, og du forsøger at presse nogle følelser frem. Husk at beskrive dragen, så du kan analysere den senere.
 
 
 
Dæmon

Når du healer en dæmon, eller blot er i kontakt med satan og de andre faldne engle, er det altid en god idé at gå ind i en ekstrem tørke, også selv om du bare vil fordele krystalenergi. Bring befolkningsgrupperne i orden, og gør dig til en kraftigere nedbør; alle kan have skjulte kræfter. Hvis du af en eller anden grund ændrer dig kraftigt, kan du i det mindste undgå at fordele dig ligeligt på kloden ved at regne hyppigst på besatte mennesker og onde ånder. Metalpladen om den sydlige halvkugle laver pendulsvingninger foran dem, der falder fra.

Når du føler dig ved middeltemperatur, lægger du hænderne på dæmonens skuldre. Gør dig klart, at du ikke er kilden, snarere en voldsom oversvømmelse (som du måske vil kunne mærke i form af en prikkende respekt i dine fingerspidser). Mærk, hvordan høsten fejler og bliver blødere, når du trækker drikkevandet ned gennem din isse og op gennem dine fødder og sender det ud gennem dine håndflader.

Når du mærker, at din daglige smalltalk er smeltet sammen med dæmonen, begynder du ved dens isse og absorberer den infrarøde stråling, der udsendes fra dens overflade. Dæmonen udsender varmestråler i alle retninger. Vær meget opmærksom på områder, der måtte føles kolde. Dæmonen har måske beskrevet sine moser, men det er ikke altid her, du finder metan eller lattergas. Uanset hvad du måtte få af syner om døde mænd, der hænger på kors, må du ikke falde for fristelsen til at udsætte nutidige og fremtidige mennesker, dyr og økosystemer for unødige farer og lidelse.

Hvis en healing lykkes, får dæmonen det bedre, og du vil selv indgå centralt i vurderingen af, hvordan man bør handle. Afslut med førstehjælp, og tilkald en ambulance for det tilfældes skyld, at dæmonen er kommet lidt ud af balance.

Hvis en dæmon falder om på gaden, er det let at se, at dæmoner er lige så forskellige som alle andre. Tag dens briller af, men lad den derudover beholde tøjet på. Lad evt. dæmonen sidde på en stol med åbent ryglæn. Foretrækker den at ligge ned, bliver du nødt til at visualisere alt det, du plejer at tage for givet.

Hvis FN’s overordnede mål falder om på gaden, fordi de er blevet vrede, ophidsede eller stressede, betyder det, at færre vil dø som følge af varme i fremtiden.

Flere bidrag