Redaktionen

Redaktionen bør være en sammensat størrelse, der går på tværs baggrunde, alder og geografi. Det skal gerne sikre, at vores valg af publiceringer udstråler den samme mangfoldighed. Det er vores håb, at de forskellige blikke på den enkelte tekst kan åbne op for flere facetter og kvaliteter, end den enkelte læser ville kunne opfatte i isolation fra andres tilgange.

Erik Scherz Andersen

er født i 1978 på Frederiksberg, er cand.scient.bibl og grundlægger af Slagtryk. For Erik er litteraturen først og fremmest en kunstform, som ikke behøver spændes for en politisk, etisk eller funktionel vogn – at sproget ikke kun er magtfuldt, men at det simpelthen er noget både i og for sig selv i den særligt gode tekst. Han har hænderne i vejret over systemdigtning, det skæve og de tværmedielle bidrag.
Erik har ansvaret for den digitale publiceringsplatform, pressekontakt og læser bidrag.

 

Thomas Glud

er født i 1986 i Aarhus. Han er cand. mag. i Litteraturhistorie og arbejder på Vejle bibliotek og Litteratursiden.dk. Ifølge Thomas er det nødvendigt, at litteraturen rækker ud i verden – æstetisk, politisk, socialt eller kritisk. Den kan optræde på skærme eller dagligvare-emballage, i aviserne, på husmure i baggårde, på internettet eller i forgængelige paperbacks. Han læser bredt men får især energi af avantgarde-litteratur og organisk betydningsdannelse.
Thomas er en idegenerator og læser bidrag.

 

Christine Lind Ditlevsen

er født i 1971 i Skanderborg og er cand.phil i Religionsvidenskab, forfatter og anmelder på POV. Christine er glad for tekster, der skærer verden ud i en lille slice ad gangen, føle-tekster og tekster med særegne vokabularier. Navlepillende litteratur, ja tak. Men hun er også til litteratur, der summer og summer til den sidste varme har forladt jorden. Så sætter den sig på hendes hånd og vasker sine lillagrønne vinger.
Christine laver video, arrangementer og læser bidrag.

 

Asta Broe Borch

er født i 1997 i København. Hun bruger det meste af sin tid på at skrive og læse, og derudover arbejder hun på Aveny-T og i Møllegades Boghandel. Asta er meget interesseret i hvordan især kvinders sindstilstand fremstilles i litteraturen – både når det er dem selv der beskriver, eller når de beskrives. Hun er optaget af ubehagelige tekster, utroværdige fortællere, tekster der ligger sig som en klump i halsen på læseren. Hun læser bredt men allerhelst om kostskoler, unge piger og syntetisk natur.
Asta er ny redaktør og læser bidrag.

 

Kasper Knudsen Muusholm

er født i 1993 i Randers og studerer på Det Jyske Kunstakademi. Kasper er glad for tekster der udfordre det normbaserede, og som kan udvide vores empati i en sådan grad at vi måske endda reagerer fysisk. En tekst bliver vigtig for ham, når den stiller spørgsmål fremfor at give svar. Han er også begejstret for tekster som bygger på indre landskaber, der spejler sig i det samfund, som er fælles for os alle.
Kasper er ny redaktør og læser bidrag.

 

Har du overvejet hvad der skal til for at være i Slagtryks redaktion og er det noget du kunne tænke dig? Vi søger løbende medlemmer og det kan du læse mere om her: Vil du være med?

Tidligere redaktører:
Mia Dall fra 2018 til 2019
 
 
Lasse Skjold Bertelsen fra 2011 til 2019
 
 
Louise Sommer Hendriksen fra 2017 til 2018
 
 
Cathrine Thordal Voss fra 2015 til 2017
 
 
Eva Obelitz Rode fra 2013 til 2016
 
 
Anna Sidsel Andersen fra 2015 til 2016
 
 
Joachim Lykke Andersen fra 2013 til 2015
 
 
Mia Kirstine Voss fra 2011 til 2013