OPEN CALL 2.0   – 12.10.2021

Slagtryk søger nye visuelle kræfter! – En forsidekunstner for 2022 og en ny grafiker. Læs mere om de to stillinger, HER.

Send din ansøgning til sendind@slagtryk.dk senest den 20. november 2021, og skriv i emnefeltet hvilken af de to stillinger, du søger.

Alle henvendelser/ansøgninger behandles diskret og fortroligt.

OPEN CALL   – 2.8.2021

Slagtryk søger nye redaktører! Hvis du har lyst til at være en del af redaktionen, kan du læse mere om jobbet og hvordan, du søger, HER.

Deadline for ansøgninger er 20. august.

Udskiftning i redaktionen   – 8.7.2021

Redaktørerne Kasper Knudsen Muusholm, Klara Li Scheutz og Astrid Kjær Olling har besluttet at melde sig ud af redaktionen.
Vi er ærgerlige over at skulle være dem foruden, men deres afgang skyldes heldigvis, at de begge har noget andet berigende kunstnerisk arbejde i sigte, som gør krav på deres fulde opmærksomhed.
Tak for det arbejde, den tid og energi, I har lagt i tidsskriftet.

Slagtryk søger snarligt nye redaktører. Følg med på Facebook eller Instagram, hvis det kunne være noget for dig eller nogen, du kender.

Publiceringsfri i juli   – 22.6.2021

I juli måned holder Slagtryks redaktion sommerferie.

Har du indsendt tekster i juni, kan svartiden derfor være lidt længere end normalt.

Vi glæder os til at læse alle sommerens tekster i starten af august.

Shosha Florrie Raymond er ny redaktør   – 22.6.2021

Shosha er født i 1993 i København. Hun debuterede med romanen Stillezone i 2018 og udkommer med sin anden roman i efteråret 2021. Hun mener, at samtaler om eksistentielle menneskelige spørgsmål og tematikker fylder for lidt i den offentlige samtale, og at litteraturen med sine mange stemmer og perspektiver her har noget vigtigt at bidrage med.

Klara Li Scheutz er ny redaktør   – 20.2.2021

Klara er født i 1991 i København og er uddannet kunsthistoriker. I sit arbejde med kunst og litteratur interesserer hun sig for mellemrummet mellem noget, man kan kalde identitet og noget, man kan kalde ikke-identitet. Når tekst kan være både et udsagn om og et udsagn fra dette sted, kan den blive en positivt generende produktion og have mulighed for at agere modstand som omsorg, og omsorg som modstand.

Jo Borup er forsidekunstner i 2021   – 9.2.2021

Mens vi tidligere har haft skiftende forsidekunstnere fra måned til måned, kommer Jo til at stå for forsiderne til alle indeværende års udgivelser. Forsiderne er skræddersyet til tidsskriftet, og de giver derfor, med Jos egne ord, “et ekstra visuelt lag til Slagtryks kunstneriske udtryk.”
Læs Jos introduktion til sig selv på vores Instagram her

Seneste bidrag

Kommende arrangementer

– – –

Læs mere om Slagtryks arrangementer

Generationsskiftet er en realitet   – 31.10.2020

Thomas Glud er stoppet efter 3 år som redaktør og ukuelig idegenerator. Erik Scherz Andersen, der grundlagde Slagtryk for 10 år siden, stopper som redaktør ved årsskiftet. Udskiftningen i redaktionen har været planlagt siden sommer, så viden ikke gik tabt og Slagtryk kan fortsætte ufortrødent.

Redaktionen

     
 
 
Læs mere om redaktionen

Overvejer du at sende ind? Det er sikkert en god idé, men læs vores anbefalinger først.

Debut efter bidrag i Slagtryk


Ditte Holm Bro har værkdebut i 2021 med Fladland på Kronstork.
Første gang i Slagtryk i april 2013. Læs OP

Se flere debutanter