Simon Holm Pedersen: Fotografier af smukke kinesiske kvinder henrettet i løbet af de sidste 30 år

Enhver Sne

Ren Xue er på knæ. To hvide handsker ligger på hendes skuldre. Den ene handske fører op i en arm, der tilhører en betjent med et ansigt i skygge. Betjenten har vendt sig væk og kigger på noget uden for billedet. Uniformen er grå med et rødt mærke på skulderen. I hans bælte hænger et bundt hvid snor. Den anden handske ender i en arm, der ligger i en skygge på jorden. Bag dem stikker et hvidt banner i vejret. Der er skrevet tegn på stoffet. Bag banneret hæver en mark sig i et højdedrag oversået med spredt buskads. Ren Xue har front mod mig. Hendes ansigt er oppustet. Det venstre øje er i skjul bag hendes hår, der er strøget væk i højre side, hvor et udsnit af panden danner en bleg lysning. Det højre øje er et stykke kul. Solen falder i skygger over hendes næse, der er et amorft fremspring, hvis sorte udlæggere flugter med kindernes forbjerge i dannelsen af en trekant med munden som fundament. Hendes t-shirt er hvid. Hendes skjorte er hvid. De går i et med handskerne. Den venstre brystvorte er synlig gennem stoffet. Et stykke hvid snor er viklet om hendes højre overarm. Noget af maven er synlig. En stribe hud. Hun er iført beige lærredsbukser med en metalknap i skridtet. Om livet har hun et skærf, der hænger ned langs hendes ben.

Billedteksten fortæller hvordan at Små Minen på bekostning af enhver kærlighed til Enhver Sne, er resultaterne kun Små Minen arrangerer Enhver Sne en servitrice job. Små Minen efter at være blevet indberettet for skatteunddragelse, at stå i spidsen for arbejdsgruppen for denne undersøgelse set Enhver Sne, så er det en skæbne: Manglende Genstand har et godt job. Efter at Enhver Sne ikke var underlagt nogen gode arbejde, fordi de Enhver Sne servitricen kender til at gøre Små Minen at være i stand til bedre at styre deres leg. Sammen med Enhver Sne vrede ven Caolin Lin, Små Minen anden datter Manglende Genstand dræbt. Billedet: ingen sne billeder, før udførelsen.
 
 
 
 
 
Guld Feber

Tao Jing sidder på hug. Bag hende står to betjentes hofter. Om livet har de bælter og i et af bælterne er et bundt hvid snor. De er klædt i gråt. Til venstre kigger en mand i cremefarvet jakke væk. Han har noget hvidt mellem fingrene (en cigaret?). Bag ham er en række hoveder. Det nærmeste er et magert ansigt iført militærkasket med bånd og en blank metalskive. Bag hovederne ses en betonmur. Tao Jing er vendt mod venstre, men kigger ud på mig. Hendes ansigt skinner gyldent med en rød stribe i midten. Billedkvaliteten får hende til at lyse. Den udvisker hendes træk. Den venstre pupil er hvid. Det sorte går i ét med øjenbrynet. Håret er i en tresserfrisure, der indrammer den gule hud. Noget af hendes hals er blottet over den blåblomstrede top, der er skjult af læderjakken. Tao Jing er i færd med at spise en skål ris. Hendes fingre er lange og krogede. Et stykke hvid snor er viklet om venstre arm. De bare fødder kan ses under joggingbukserne.

Ifølge billedteksten var Guld Feber, en naturlig skønhed Yunnan pige. På grund af narkokurerer for hendes kæreste blev dømt til døden i 1991, kun 20 år gammel, 50 år at blive de yngste kvindelige dødsgangen. Guld Feber sidste måltid at spise. Blev henrettet efter Guld Feber.
 
 
 
 
 
Rød Fyr

Song Dan sidder på en sofa. Bag hende er stofbetrækkets blomsterbuketter i røde nuancer. Til venstre kan jeg se et gyldent fløjlsjakkesæt og kraven af en mand. Lidt af nakken er synlig. Til højre er noget hår, en overarm og en hånd set gennem krystal (et glas?). Foran Song Dan er en række plastikflasker og en pokal fyldt med is. Song Dan sidder vendt mod venstre. Hun er iført en blå kjole med flæsede stropper, som er snøret i livet. Den åbner sig i en dyb udskæring, hvor jeg kan se hendes små bryster. Kravebenene er synlige. Skuldrene er bare. Tænderne er synlige. Song Dan har et babyansigt. En film af slim glinser på hendes kinder og læber. Øjnene er to striber. Det rødbrune hår hænger i nåle, der omslutter hendes ansigt. Spidserne truer med at slå rod i halsregionen. I hånden har hun en tang, der er ved at løfte en isterning over i hendes drink. Isterningen er hvid som mælk.

Billedteksten siger at i 1986, Rød Fyr Ruichang City, Jiangxi-provinsen, blev født i en almindelig bonde Nanyang Township. Hun var 13 år gammel Nanyang mange skoler en lærer tilnavnet Rød, utroskab, længe efter at mange af deres klassekammerater onkel forførelse, selv om de to kriminelle er blevet idømt ni år og otte års fængsel, men de gav Rød Fyr skabt en meget store skader på hjertet. Grow up, forældre urimelig slået uddannelse, har han uddybet bitterhed og oprør. Wandering i samfundet Rød Fyr fans starten netværk, gør et stort antal af venner, lærte at ryge, drikke alkohol, natten ikke går hjem. National Day i 2005, før en morgen, lige fyldt 18-årige Rød Fyr blev ført til hans død. Hun dræbte sin kæreste på grund af planer om at kidnappe blev Jiujiang By Intermediate Domstolen dømt til døden. Og denne pige sagde, at han kun kom for at se idol Liu Xiang at rejse midler.
 
 
 
 
 
Strømmende Pil

Liu Jinfeng står med et skilt om halsen. Hun er flankeret af tre frakkeklædte betjente. To af dem i brunt, den sidste i blåt. Betjenten til venstre står med hænderne i lommen. Betjenten til højre er forsvundet op i sine ærmer. Betjenten i midten griber med en vanteklædt hånd om Liu Jinfengs albue. Deres hoveder er mørkebrune plamager iført hat. Bag dem står en folkemængde og et aflangt banner stikker op. Folkemængden står på en forhøjning (en trappe?). Der er et rødt kryds over nogle af tegnene på banneret. Måske har de skrevet forkert. Til højre i billedet står en kvinde med et skilt om halsen. Hun ligner Liu Jinfeng til forveksling. Kvinden er omgivet af betjente iført solbriller. På venstre side af Liu Jinfeng kigger en kvinde i rød frakke væk. Liu Jinfeng er vendt mod venstre. Ansigtet er utydeligt. Hendes næseryg ender i en lille tip over munden, der bliver væk i det uskarpe billede. Øjenkrogene tynger kinderne, og vægten ender i den nedadvendte hage. Håret er i en hestehale, og foran hvert øre er en tynd lok hår. Hun er iført joggingbukser og en lyserød hættetrøje med mønster. Mønstret breder sig i mange forgreninger over og under skiltet.

Ifølge billedteksten fødte i slutningen af 1994 Strømmende Pil Godt Omdømme en lille dreng. 1995 kinesiske nytår ferie i deres hjembyer Humou. Humou store raseri, klædt nøgen og bundet sine hænder til Strømmende Pil hængende i træerne Henchou, og en kniv til hendes lår og underkrop Mengchuo tortur ”ægteskabsbryder”, til at torturere en meget hård kamp. Strømmende Pil vågnede, dækket af blodige, smerter, blot for at finde sin søn har været grusom mod Humou kvalt, og for en tid som torden og toppen, tab af følelse af spænding, at gøre alle den indsats, tage et segl til den sovende Humou skråstreg, forårsagede hans død, og satte ild til huset. På billedet Strømmende Pil sætning, før billederne.
 
 
 
 
 
Blomsterknop

Lai Xiangjian sidder på jorden. Bag hende er en række ben i politiuniform. De har alle hvide handsker på. Der er gyldne bånd om ærmerne og langs buksekanten. En handske holder et stykke hvid snor magen til det, der er om Lai Xiangjians hals. Foran Lai Xiangjian sidder en kvinde i hvidt udvisket af slid. Det er svært at afgøre farven på hendes hat. Hun sidder på hug i en sort nederdel og har en taske over skulderen. Hun støtter hånden på sin hage og kigger på Lai Xiangjian. Til højre for Lai Xiangjian sidder to mænd på hug. Den blå skjorte har en mikrofon med en lang ledning, som han holder frem foran Lai Xiangjian. Den sandfarvede skjorte noterer på sin blok. På ærmet har han et mærke omkranset af guldtråd. Under ham er en slidt plet af græs. I forgrunden stikker hovedet af en kvinde i politikasket ind i billedet. Lai Xiangjian har front mod mig. Hun har et spænde i sit sorte hår, der hænger ud over hendes hvide skjortebryst. En af betjentene har klippet hendes hestehale af og står med den i hånden. Ansigtet er fladt med små kæber, der forsvinder ned i halsen. Hovedet er endnu ikke vokset frem. Munden er en lille rød blomst. Hun taler ind i mikrofonen med blikket rettet ned mod sine sneakers, der er bundet sammen med den nævnte type snor. Benene er i en anstrengt stilling.

Billedteksten fortæller, at Blomsterknop, der bor i Pukou og Konge var oprindeligt den primære, high school klassekammerater, men efter endt uddannelse har ikke været kontakt. I 1998, gør et tilfældigt møde Blomsterknop og Konge slog en gnist af kærlighed. I november 1999, at Zhejiang Jinhua Konge arbejde, er de stadig gæs i dine øjne, smerten uudholdelig miss Blomsterknop, som også gik alene for at besøge Konge Jinhua, var Konge rørt. Men det var lidt sur ,,Blomsterknop, at han er dimitteret fra midten skole, og kongen er ved at forberede en ambitiøs studentereksamen, og kongens mor bad hende om at få et kollegium eksamensbevis, eller tilladt til døren, Blomsterknop føler et stort pres. Blomsterknop rundt og lede efter arbejde, er mindre uddannede fejl, der skyldes “en følelse af krise” mere og mere vigtigt. Hun følte også de følelser, som før med Konge, efterhånden producerer verdens-trætte sind. Således, stabilitet og Blomsterknop købe en frugtkniv, klar til at begå selvmord, men tanken om elskede Konge, og følte modvilligt, at han gik til et hotel om Konge. Den nat de mødes, Blomsterknop hemmeligt afgøres ud af 40, i den klargjorte kaffe drikker til Konge. Konge faldt i søvn efter en pludselig flash af en tanke Blomsterknop og Konge til at dø med. Så hun klædt, fra posen og fjern kniven justeres mens de sov i Konge Meng sækken. Dræb hendes kæreste, gik Blomsterknop ud for at købe Valium klar til at begå selvmord, men blev pågrebet af politiet.
 
 
 

Flere bidrag