Alexander Vesterlund: Fire tekster

         * Pigerne drømmer. Dukker op. De har hele tiden. Hele tiden i hænderne.                * Natten er et sted og dér er jeg. Udenfor. Jeg er et sted. En skov der helst vil drømme. En mand der helst vil være fri. Jeg hviler min krop et sted under hovedet på ryggen af en stol. Dér lader jeg mørket være.                * i dag sender jeg bare breve til folk hvis mænd og koner forsvinder, jeg handler ind i solen og lytter til mylderet og mennesker og trafikkens gløder. fuglene ser jeg ikke og træerne kun fordi de næsten står stille. som dig der venter på grønt. sådan er det altid: jeg har dig og nogenlunde styr på de vigtigste strategier.                * ser min ungdom glide glad ud af                  vinduet der vil indramme øjet der opløses i regn                                     måne stjerner skorsten bliver i venedig i floden der skyller gennem stuen og vandet falder sammen i søvn på væggen                                 og holder vejret mens hun stadig sejler væk                 som et opbrugt billede                                                       julie christie donald sutherland                        længes længere væk   trækker i tøjet og elsker                            farer vild eller forsvinder        som dengang vi tilfældigvis                        ønskede venedig og verden                              flød sammen i natten                          gik i stå  

Flere bidrag