Redaktionen

Redaktionen bør være en sammensat størrelse, der går på tværs baggrunde, alder og geografi. Det skal gerne sikre, at vores valg af publiceringer udstråler den samme mangfoldighed. Det er vores håb, at de forskellige blikke på den enkelte tekst kan åbne op for flere facetter og kvaliteter, end den enkelte læser ville kunne opfatte i isolation fra andres tilgange.

Simone Prehn

Simone Prehn

Er født i 1996 i Aarhus. Hun har en bachelor i Litteraturhistorie fra Aarhus Universitet og læser nu en master i Medieval Studies på Trinity College i Dublin. Hun holder særligt af den lidt skæve litteratur, der tør eksperimentere med sproget og udfordre læseren – litteratur, der lægger op til refleksion. Herudover har alt, hvad der er mystisk, magisk eller mytologisk inspireret, i udgangspunktet en høj stjerne hos Simone.

Christine Emilie Sejersen

Christine Emilie Sejersen

Er født i 1996 og opvokset i Bjerringbro og har en bachelor i kreativ kommunikation fra DMJX. Hun er optaget af hyper-reality. I skellet mellem verdener. I de digitale liv, vi lever, og hvordan fysisk virkelighed og digital adfærd smitter af og smelter sammen. Hun tror på, at litteratur kan skabe nærvær i komplekse samfundsproblematikker, og at den kan hele. Udover at skrive selv, læser hun gerne forfattere, der tør eksperimentere med sproget, og som udfordrer form og læser i øjenhøjde.

Ditte Stokholm Kær

Er født i 2001 og opvokset på Svanholm Storkollektiv i Hornsherred. Hun skriver selv prosa og poesi og beskæftiger sig bl.a. med relationer til naturen og forhold mellem køn, kroppe og kultur. Feministisk og økokritisk litteratur har en særlig plads i hendes hjerte, ligesom hun holder meget af den eksperimenterende litteratur - det drømmende univers og det grænseløse, udflydende sprog. Hun har altid været optaget af litteratur, og planlægge at skulle studere litteraturvidenskab på Københavns Universitet.

Gard Augustin

Gard Augustin er født i 1999 og oppvokst i Norge. Han studerer litteraturvitenskap på Københavns Universitet. At han interesserer seg for alle litteraturer er et for enkelt svar, men et som passer, for det der står han nærmest er å lese, leseprosessen, og hvordan tekster blir til. Med dansk som adoptert språk har de nordiske språk blitt synlig på en annen måte, og særlig der hvor disse krysser grenser. Utover det er grensene mellom faglitteratur og skjønnlitteratur, og om denne overhode finnes, stort emne for han, pluss en litt hemmelig interesse for økonomi i litteratur.

Anna Livia Bojlén Lambert

Er født i 2000 og opvokset på Nørrebro. Hun studerer økonomi på Københavns Universitet, men lader det ikke komme hendes glæde ved at læse til livs. Litteraturen har en uforlignelig måde at beskrive på. Alt fra hvordan det føles at være forelsket til hvordan en stol står i et lokale. Alt humør er i princippet læsehumør. Hun elsker litteratur, og hun elsker hvordan sætninger kan lyde som musik.

Benjamin Storm

Benjamin Storm

Er født i 1986 og vokset op i Odense. Han har en baggrund som cand.mag. i litteraturvidenskab fra SDU. For Benjamin kan litteraturen vende paradigmer på hovedet, bryde med tillærte tankemønstre og stille spørgsmål ved, hvad man tidligere troede om verden, sig selv og andre. For ham står litteraturen stærkest, når den bliver som nøgler til døre, man tidligere troede, var vægge.

Seth Marvin Andersen

Er født i 1993 i Toustrup Mark. Han har en baggrund i Nordisk Sprog og Litteratur og Idéhistorie fra Århus Universitet. Seth er interesseret i litteraturens rolle i samfundet og bliver inspireret af tekster der engagerer sig i samtidens udfordringer og spørgsmål. Med en litteraturforståelse der tager udgangspunkt i den kritiske teori, er han særligt optaget af sammenhængen mellem fiktion, sprog og ideologi. Udover selv at skrive fiktion, bor han i Athen hvor han arbejder som oversætter og lingvistisk assistent.

Øvrige

Thomas Brender

Han blev født i 2002 og voksede op i Nykøbing Sjælland. Med en uddannelse som grafisk designer fokuserer han på at formidle sproget og udforske dets potentiale til at afspejle oplevelsen af verden gennem tekstopsætning og visuelle udtryk. Han elsker litteratur og finder fascination i alt fra den nonchalante litteratur, der formår at udfordre konventioner og eksperimentere med form og indhold, til samfundslitteraturen, der kritisk undersøger samfundsmæssige spørgsmål og udfordrer status quo.

Seline Rørbech

Er født i 1996 og opvokset på Vesterbro. Hun har en baggrund som kunsthistoriker og er optaget af forbindelser mellem sprog og visualitet, litteratur og billedkunst. At tegne er for hende en måde at opbygge universer ved at kortlægge og forvandle det mylder af indtryk, som verden er. Hun arbejder med at skabe brudflader mellem virkelighed og fantasi og samler på slyngede former, forvrængede drømme og små rum i genstande, der kan fungere som afsæt for forestillingsevnen – fra stikkontaktens sorte huller, der ligner portaler til andre verdner, til det katedrallignende rum, der gemmer sig i en overskåret fennikel.

Seline er forsidekunstner i 2023.

Tidligere redaktører

Olivia Lyhne Broksø

Olivia Lyhne Broksø fra 2020 til 2022

Mau Lindow Tarbensen

Mau Lindow Tarbensen fra 2020 til 2022

Astrid Kjær Olling fra 2020 til 2021

Shosha Florrie Raymond i 2021

Klara Li Scheutz i 2021

Lasse Kjærgaard Hansen fra 2020 til 2021

Kasper Knudsen Muusholm fra 2020 til 2021

Erik Scherz Andersen (gr.) fra 2011 til 2020

Thomas Glud fra 2017 til 2020

Asta Broe Borch i 2020

Christine Lind Ditlevsen fra 2019 til 2020

Mia Dall fra 2018 til 2019

Lasse Skjold Bertelsen (gr.) fra 2011 til 2019

Louise Sommer Hendriksen fra 2017 til 2018

Cathrine Thordal Voss fra 2015 til 2017

Eva Obelitz Rode fra 2013 til 2016

Anna Sidsel Andersen fra 2015 til 2016

Joachim Lykke Andersen fra 2013 til 2015

Mia Kirstine Voss (gr.) fra 2011 til 2013

Tidligere forsidekunstnere

Ella Simone Koppel i 2022

Jo Loui Borup i 2021