Redaktionen

Redaktionen bør være en sammensat størrelse, der går på tværs baggrunde, alder og geografi. Det skal gerne sikre, at vores valg af publiceringer udstråler den samme mangfoldighed. Det er vores håb, at de forskellige blikke på den enkelte tekst kan åbne op for flere facetter og kvaliteter, end den enkelte læser ville kunne opfatte i isolation fra andres tilgange.

Olivia Lyhne Broksø

Er født i 1996 i København og opvokset i Hvidovre. Hun er bachelor i Idéhistorie og læser kandidatuddannelsen i International Sikkerhed og Folkeret. For Olivia er litteraturen et frirum, der både kan behandle alt det gode og alt det dårlige fra virkeligheden, men også stiller et alternativt univers til rådighed, når man trænger til et break. Hun sætter pris på skæv og uhøjtidelig litteratur, og elsker en god feministisk svada.

Anna Livia Bojlén Lambert

Er født i 2000 og opvokset på Nørrebro. Hun studerer økonomi på Københavns Universitet, men lader det ikke komme hendes glæde ved at læse til livs. Litteraturen har en uforlignelig måde at beskrive på. Alt fra hvordan det føles at være forelsket til hvordan en stol står i et lokale. Alt humør er i princippet læsehumør. Hun elsker litteratur, og hun elsker hvordan sætninger kan lyde som musik.

Mau Lindow Tarbensen

Er født i 1995 i Odense og er cand. mag. i litteraturhistorie. Mau er vild med tekster, som gennem detaljeorienteret arbejde med form og indhold skaber vibrerende helheder, som læseren skal imødegå med åbenhed og sensibilitet for at få adgang til. Hun tror på, at litteratur kan transcendere skellet mellem påvirkning ude- og indefra og derigennem udvide og udfordre vores verdenssyn.

Seth Marvin Andersen

Er født i 1993 i Toustrup Mark. Han har en baggrund i Nordisk Sprog og Litteratur og Idéhistorie fra Århus Universitet. Seth er interesseret i litteraturens rolle i samfundet og bliver inspireret af tekster der engagerer sig i samtidens udfordringer og spørgsmål. Med en litteraturforståelse der tager udgangspunkt i den kritiske teori, er han særligt optaget af sammenhængen mellem fiktion, sprog og ideologi. Udover selv at skrive fiktion, bor han i Athen hvor han arbejder som oversætter og lingvistisk assistent.

Øvrige

Ella Simone Koppel

Er født i 1993 på Nørrebro, midt i en familie fyldt med fantasi og kunst. Ella er, som hun selv definerer det, kreativt~skabende og laver alt fra hæklede værker af plantefarvet garn, quiltede tæpper, collager, linoleumstryk, skulpturer og installationskunst. For Ella er ord, billedkunst og relationer, det der driver hende. Hun skaber ud fra stemninger, naturen og fascinationen af det menneskelige sind. Når hun arbejder, laver hun ofte sine værker med inspiration fra andre ting, som f.eks. En teaterforestilling, et lydværk, lyrik og verden omkring hende. Ella er mor, datter, søster, kæreste og kvinde ~ og det er det hun bruger i sit kunstneriske virke.

Ella er forsidekunstner i 2022.

Jo Loui Borup

er født i 2000 i København og opvokset i Odense. Hen arbejder freelance som skribent og skabende kunstner. Jo interesserer sig for mødet mellem de forskellige kunstarter, som når skriften møder billedkunsten, og de bliver ét. Forsideværkerne skal være åbne nok til at de kan gå i dialog med teksterne og med den tid, læseren befinder sig i. Det spændende værk rummer gerne det skønne, det hæslige og det fantastiske; fantasien er altid i centrum som kunstnerens vigtigste værktøj.

Jo er forsidekunstner i 2021.

Tidligere redaktører

Astrid Kjær Olling fra 2020 til 2021

Shosha Florrie Raymond i 2021

Klara Li Scheutz i 2021

Lasse Kjærgaard Hansen fra 2020 til 2021

Kasper Knudsen Muusholm fra 2020 til 2021

Erik Scherz Andersen (gr.) fra 2011 til 2020

Thomas Glud fra 2017 til 2020

Asta Broe Borch i 2020

Christine Lind Ditlevsen fra 2019 til 2020

Mia Dall fra 2018 til 2019

Lasse Skjold Bertelsen (gr.) fra 2011 til 2019

Louise Sommer Hendriksen fra 2017 til 2018

Cathrine Thordal Voss fra 2015 til 2017

Eva Obelitz Rode fra 2013 til 2016

Anna Sidsel Andersen fra 2015 til 2016

Joachim Lykke Andersen fra 2013 til 2015

Mia Kirstine Voss (gr.) fra 2011 til 2013