Redaktionen

Redaktionen bør være en sammensat størrelse, der går på tværs baggrunde, alder og geografi. Det skal gerne sikre, at vores valg af publiceringer udstråler den samme mangfoldighed. Det er vores håb, at de forskellige blikke på den enkelte tekst kan åbne op for flere facetter og kvaliteter, end den enkelte læser ville kunne opfatte i isolation fra andres tilgange.

Ditte Stokholm Kær

Er født i 2001 og opvokset på Svanholm Storkollektiv i Hornsherred. Hun skriver selv prosa og poesi og beskæftiger sig bl.a. med relationer til naturen og forhold mellem køn, kroppe og kultur. Feministisk og økokritisk litteratur har en særlig plads i hendes hjerte, ligesom hun holder meget af den eksperimenterende litteratur - det drømmende univers og det grænseløse, udflydende sprog. Hun har altid været optaget af litteratur, og planlægge at skulle studere litteraturvidenskab på Københavns Universitet.

Jishuo Li

Er født i 1999 i det nordlige Kina og flyttede til Danmark, da han var ét år. Han er vokset op i Jylland og læser for tiden medicin i Aarhus med planer om at arbejde inden for psykiatrien. For ham kan litteraturen både være en ventil fra og en indgang til det ubevidste. Som mediator mellem det, vi ved, og det, vi kan mærke, besidder litteraturen evnen til at vække, rumme og transformere kropslige oplevelser, både individuelt og kollektivt. Udover sprog med sanselig og følelsesmæssig resonans betyder prosa, der beskæftiger sig med progressivitet og kulturel mangfoldighed, meget for ham.

Andreas Pilgaard Christensen

Er født i 2000 og opvokset i Skarrild, en lille midtjysk by. Nu bor han i Aarhus, hvor han studerer litteraturhistorie. Han må indrømme, at det primært er lidt ældre litteratur, der befolker hans bogreol, men det står ikke i vejen for en bred litterær nysgerrighed. Han er til tider selv skrivende og forstår litteraturen som et helt særligt rum, hvor der er plads til både abrikostræer og det dér urokkelige MÅSKE – alt, hvad der findes, og det, som også findes, men som er lidt sværere at sætte en finger på.

Thomas Brender

Født i 2002 og voksede op i Nykøbing Sjælland. Med en uddannelse som grafisk designer fokuserer han på at formidle sproget og udforske dets potentiale til at afspejle oplevelsen af verden gennem tekstopsætning og visuelle udtryk. Han elsker litteratur og finder fascination i alt fra den tyste, det radikale, det mangeartede og besværlige der formår at udfordre konventioner og eksperimentere med form og indhold, til samfundslitteraturen, der kritisk undersøger samfundsmæssige spørgsmål og udfordrer status quo.

Dorte Limkilde

Dorte Limkilde (f. 1994, opvokset i Asnæs) har en praksis som forfatter og grafisk designer med fokus på formgivning af bøger. Langs med hendes tekstarbejde løber hendes arbejde med visuelle værker, særligt tryk, maleri og tegning. Dorte er optaget af at arbejde udfra lag, gentagelser og tværmedielle oversættelser. Dorte har senest udgivet det litterære blandingsværk Een lang nat (2022) på Forlaget Virkelig. Een lang nat er udgivet som ledsagerværk til genudgivelsen af den danske forfatter Inger Schiøtts romandebut, De gyldne sandaler (1965). Schiøtt skrev romanen efter hun på en enkelt nat drømte et helt liv – næsten fra vugge til grav. Een lang nat indeholder både drømmetekster, genskrivninger af De gyldne sandaler og visuelt materiale.

Dorte er forsidekunstner i 2024.

Maja Steffensen


Maja Steensen er født i 1996 og opvokset i København og Sorø. Hendes praksis omfatter billedkunst, illustration, grafisk design og konservering. Historier, fantasi og fortællinger er vævet ind i alle dele af hendes liv. Det at sanse, opleve og bearbejde indtryk gennem hænder er en stor del af hendes måde at være i verden på. Håndværk og den meditative gentagelse er en anden central del af hendes praksis, både gennem tegning, skulptur- og collagearbejde. Erindringer er også et gennemgående tema og hvordan vores hukommelse fordrejer og ændrer på hændelser og historier - hvordan fortællinger ændres igen og igen. Maja har værksted og bor i København NV.

Maja er forsidekunstner i 2024.

Hannah Keegan


Erica Jung skrev I How To Save Your Own Life, “when the evil eyes fixes you at its gaze, looks elsewhere.” Jeg er pirret af ideen om at æstetisere dårligdom, ulykkelighed, længsel og meningsløshed, som en måde at konfrontere det og gøre det kollektivt. Mine værker er mindre universer og de er klaustrofobiske når man kigger på dem og ser hvad de fastholder, og de er afbrydelser med virkeligheden når man kigger på dem og ser at de også er åbninger. For tiden er jeg meget optaget af assemblage og den hele tiden samtale om møde og uoverensstemmelse. Generelt, lade værket stå som noget associativt, ikke noget nødvendigvis færdigt. Jeg bruger også meget de sproglige billeder og figurere som vi tager fra naturen, og invitere det ind som noget der kan få lov at forklarer sig ind i det som står stille ellers. Jeg tror med mit arbejde vil jeg ikke at man skal kigge elsewhere, men mere bare, kigge lige på og blive lidt i det. Hannah Keegan (f.1997), er i øjeblikket på sit 4. semester på litteraturvidenskab på Københavns Universitet. Hun har en uddannelse fra Aarhus Arkitektskole, og har atelier på Østerbro.

Hannah er forsidekunstner i 2024.

Tidligere redaktører

Gard Augustin fra 2023 til 2024

Christine Emilie Sejersen

Christine Emilie Sejersen fra 2022 til 2023

Seth Marvin Andersen fra 2021 til 2023

Olivia Lyhne Broksø

Olivia Lyhne Broksø fra 2020 til 2022

Mau Lindow Tarbensen

Mau Lindow Tarbensen fra 2020 til 2022

Astrid Kjær Olling fra 2020 til 2021

Shosha Florrie Raymond i 2021

Klara Li Scheutz i 2021

Lasse Kjærgaard Hansen fra 2020 til 2021

Kasper Knudsen Muusholm fra 2020 til 2021

Erik Scherz Andersen (gr.) fra 2011 til 2020

Thomas Glud fra 2017 til 2020

Asta Broe Borch i 2020

Christine Lind Ditlevsen fra 2019 til 2020

Mia Dall fra 2018 til 2019

Lasse Skjold Bertelsen (gr.) fra 2011 til 2019

Louise Sommer Hendriksen fra 2017 til 2018

Cathrine Thordal Voss fra 2015 til 2017

Eva Obelitz Rode fra 2013 til 2016

Anna Sidsel Andersen fra 2015 til 2016

Joachim Lykke Andersen fra 2013 til 2015

Mia Kirstine Voss (gr.) fra 2011 til 2013

Tidligere forsidekunstnere

Seline Rørbech i 2023

Ella Simone Koppel i 2022

Jo Loui Borup i 2021