Filip Granlie: Tre tekster

FØR KORSØR

Ic3 så proppet som pølsetarm så vi rejser et tårn af kollektiv tvivl om den kan passere storebæltsforbindelsen. I Middelfart en hel klasse ind, i Odense fire familier, i Nyborg bristepunktet. Broen bærer sagtens; den skal holde i 100 år, men Adam med en sensibel fantasi i vogn 21 tænker karrosseriet ved tunnelen bliver fræset som bark af en egestamme på savværket i Finland, nøgne rejsende flyver videre gennem røret som hagl i en bøsse; af rekylen slår broen alligevel skulderen af led, kun Sprogø står urokkelig, men så: Så: Så lindt som det glider.

 
LUKKERTID

Hundelort i forestående fald på vej dernedad i den vide verden, inertien, og nysgerrighedens zoom forhindret af perspektivet, men fremkaldt i fantasien. Det ender næppe anderledes, men hvis nu uden for den valgte beskæring en isbjørn, som hunden pga. dens dobbelte koncentration opdager først hinsides eksponeringen, kommer ned ad gaden, sluger ejakulationsmusklernes gisp toppen af pølsen, mens resten slipper et sted imellem acceleration og en rasende fart i drys til højre og i drys til venstre.

 
ETIKETTE

TATOVERING: Tatoveringen PEGEFINGER på pegefingeren, LANGEFINGER på langefingeren, BRYSTVORTE på brystvorten osv. osv. Ved siden af hver tatovering tatoveringen TATOVERING med en pil til tatoveringen, fx tatoveringen PEGEFINGER. Ved hver pil tatoveringen PIL med en pil hen til tatoveringen og tatoveringen TATOVERING med en pil hen til tatoveringen PIL, benævnelse på benævnelse af benævnelsen. På sidebenet helt nede i skriftstørrelse 2 tatoveringen SKRIFTSTØRRELSE 2. På pikken tatoveringen LEM. Under lemmen tatoveringen KROP. Kroppen tatoveret: ETIKETTE.

 
 

Flere bidrag