Linda Nørgaard Framke: To breve

 
Hey. På en måde er dette den første gang, jeg skriver til dig. På en måde er hver eneste gang den første gang, jeg skriver til dig. På en måde vokser flyene bare ud af skyerne. Der er ingen, der bygger dem på store fabrikker. Der er ingen, der sender dem i luften, for de har altid været netop dér. På samme måde er det med os. Vi har altid været netop hér. I hinandens usynlige favn. Alligevel er hver gang, jeg skriver til dig, allerførste gang. Sov godt, honningøje. I morgen er der atter.
 
 
 
 
   *
 
 
 
 
Hej. Kære. Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at skrive mere til dig, men jeg vil gerne, at du skal vide, at jeg er okay med det hele. Selma siger, at du mest bare sidder og ser ud over markerne. Selma siger så meget. Det er okay, det hele. Jeg tænker næsten ikke på det mere. Venligst. Kærligst. Ad libitum.
 
 
 

Flere bidrag