Maria Dønvang: Vestvejen

 
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/199705254?secret_token=s-Y20md” params=”auto_play=false&show_artwork=false&color=ffff9a” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 
Info:

Mellem jul og nytår kørte jeg min mor og hendes mand, Bill, til Billund Lufthavn. De skulle til Gran Canaria. På turen tilbage kørte jeg galt ved Vestvejen og Horsens Ringvej. Jeg var alene i bilen. Min nære ven Johannes talte med mig om oplevelsen senere samme dag. Så skrev han et digt om det. Dagen efter gik jeg en tur og kastede i afmagt en sten på den frosne sø. Vi vendte sammen tilbage dagen efter og optog de underligt vibrerende lyde, det afgav. Jeg var efterfølgende ikke i stand til at skille den totalsmadrede Polo fra lyden af den frosne sø. Nyligt genlæste jeg digtet og begravede mig i en proces, der er endt med dette.

Credits:

Produktion: Maria Dønvang
Tekst: Johannes Bech Dalsgaard
Guitar: Asher Kurtz (US)
Bass: Ronald Lanzilotta (US)

Stereohøretelefoner anbefales.
 

Flere bidrag