Clara Busch Madsen: Digte

 
 
 

Grønne høje væskeverden. Yderst den glatte stenbænk. Senere i dag vil jeg gå en tur og drikke en cola. Senere i dag vil jeg gå en tur og drikke en cola. Slanke klistrede boblemørke. Hårene på vores arme bliver hængende når det blæser.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg pakker min ene hånd ind i et gult blad der er stort nok til det. Eller jeg lader hele verden løbe ud i græsset som en gullig lunken sodavand. Dryppe fra hud til sten. Børnene som bliver mindre og mindre. Kakerlakker i en støvsuger.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er først dagen efter jeg står i dampen. Stadig usikre luftkamre. Vifte tynde materialer. Børnene som bliver mindre og mindre. Vindruekerner mellem fingre. Gule høje væskeverden. En familie puster luft i badevinger. Senere vil de mase luften ud.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En glemt sætning inde fra folder sig ud med lyden af våde badevinger på børnearme
 
 
 
Jeg lader mig organisere af græsset. Yderst den glatte stenbænk. Efter badetøjet kommer en lysere hud. Senere i dag vil jeg gå en tur og drikke en cola.
 
 
 

Flere bidrag