OPEN CALL: Slagtryk søger nye redaktører

Som redaktør på Slagtryk er du med til at læse bidrag, vælge hvad der skal udgives, gå i dialog med forfatterne, sætte tekster op, og bestemme den overordnede retning for Slagtryk.

Vi forventer, at du har interesse og forståelse for litteratur og er god til at læse tekster, men du behøver ikke have tidligere erfaring som redaktør.

Vi er på udkig efter dig, der har interessen for at læse bidrag og besidder en lyst, viden og ambition om at vokse med arbejdet indenfor et eller flere af følgende områder i Slagtrykregi:

TVÆRÆSTETISK
Slagtryk vil fortsat udvikle sig i krydsfeltet mellem litteratur og video, billedkunst og litterære begivenheder. Hvordan kan du hjælpe?

DIGITALT
Kan du kode med udgangspunkt i WordPress-platform (css, php, javascript), så er du kvalificeret til arbejdet. Kan du udvikle på vores hjemmeside, er det endnu federe!

OVERRASK OS
Vi ønsker en alsidig redaktion, hvor vores kompetencer og litteratursyn komplementerer hinanden. Byd gerne ind med noget nyt: Hvad synes du, vi mangler?
 
 
 
SLAGTRYK TILBYDER
– et arbejde med digte og kortprosa som fokus og udgangspunkt for vores aktiviteter.
– et professionelt samarbejde i en uformel tone i en velfungerende redaktion, bosiddende i forskellige dele af landet.
– et ansvar med rig mulighed for at sætte dit præg på Slagtryks fremtid.

DET FORVENTER VI AF DIG
– at du har interesse og forståelse for publicering på internettet.
– at du kan bidrage med 5-7 timer ugentligt.
– at du arbejder professionelt og sagligt.

Redaktionens arbejde er frivilligt og ulønnet.

Send din ansøgning til sendind@slagtryk.dk inden den 20. august 2021 – alle henvendelser/ ansøgninger behandles diskret og fortroligt.