Slagtryk søger:
Forsidekunstner og grafiker

Forsidekunstner søges

Som forsidekunstner hos Slagtryk er det dig, der står for alle Slagtryks forsider i 2022 (10 i alt, da Slagtryk ikke udkommer i januar og juli). Rammerne er frie, det kan både være maleri, fotokunst, tegning eller grafik. De eneste krav er, at forsiderne er lavet unikt til Slagtryk, indeholder Slagtryks logo og kan sættes op i A4-format.

Ønsker du at være Slagtryks forsidekunstner i 2022, så send os din portfolio sammen med en ansøgning. Mener vi, at du kunne være et match, vil du blive bedt om at lave et eksempel på en forside til Slagtryk.
 
 
Grafiker søges

På Slagtryk ønsker vi, at den visuelle del bliver endnu pænere, og at de tekster, vi publicerer, også får et visuelt udtryk på sociale medier. Du kan se eksempler på tidligere grafik på Slagtryks Instagram. Foruden opslag til sociale medier, vil der også være design af plakater/klistermærker til reklame for Slagtryk og Slagtryks arrangementer og andet, som du eller vi synes, kunne være fedt. Rammerne er frie og et godt sted for dig, som gerne vil eksperimentere med grafik.

Ønsker du at være grafiker for Slagtryk, så send os en ansøgning samt et eksempel på, hvordan du vil sætte et tekststykke (f.eks. en bid af en tekst udgivet af Slagtryk) grafisk op i et format, der passer til Instagram.
 
– – –
 
Den visuelle redaktions arbejde er frivilligt og ulønnet.

Send din ansøgning til sendind@slagtryk.dk senest den 20. november 2021, og skriv i emnefeltet hvilken af de to stillinger, du søger. Alle henvendelser/ansøgninger behandles diskret og fortroligt.