Slagtryk søger flere redaktionsmedlemmer

Slagtryk udvider sit virke med nye aktiviteter og i den forbindelse søger vi flere medlemmer til redaktionen.

I de sidste to år har redaktionen koncentreret sig om at publicere digte og kortprosa på nettet og etablere Slagtryk som tidsskrift. Det skal vi fortsætte med, men Slagtryk er mere end et sted at læse ny litteratur eller få publiceret sine tekster. Derfor søger vi nye redaktionsmedlemmer, som kan være med til at løfte Slagtryks niveau på et eller flere af følgende områder:

VIDEO
Vi har siden 2012 lagt video op af seks forfattere trykt i Slagtryk (oplæsning / interview). Det vil vi gøre os mere i, og det ville derfor være en styrkelse af redaktionen, hvis vi får erfaring og mere kyndighed på området.

KRYDSFELTET MELLEM LITTERATUR OG …
Vi interesserer os for det tværæstetiske felt mellem litteratur og programmering, litteratur og video, litteratur og installationskunst, litteratur og billedkunst, litteratur og happenings. Gør du også det, så vil vi meget gerne have dig med om bord.

ARRANGEMENTER
Siden 2011 har vi deltaget i to oplæsningsarrangementer og et debatpanel. I 2013 vil vi afholde et større arrangement og – afhængig af redaktionens ressourcer – også flere, mindre arrangementer.

 
Redaktionen (Lasse, Erik og Mia) opfordrer derfor alle, der ser en eller flere af de tre ovenstående punkter som en spændende mulighed, til at sende os en ansøgning inden 3. februar. Vi afholder samtaler i februar og disse kan ske via Skype.

SLAGTRYK TILBYDER

 • et arbejde med digte og kortprosa som fokus og udgangspunkt for vores aktiviteter
 • et professionelt samarbejde i en uformel tone i en velfungerende redaktion
 • et ansvar, hvor du sætter dit præg på Slagtryks fremtid
 • DET FORVENTER VI AF DIG

 • at du har interesse og forståelse for publicering på internettet
 • at du kan bidrage med ca 10 timer ugentligt
 • at du er arbejder professionelt og sagligt
 •  
  Slagtryk modtager tidsskriftstøtte fra Statens Kunstråd. Redaktionens arbejde er frivilligt og ulønnet.
   
   
  Skriv til sendind@slagtryk.dk – alle ansøgninger behandles diskret og fortroligt.